Subsidie Flirtweken 2011

by admin on May 10, 2011

BOOG cultural funding & innovation heeft met succes subsidie aangevraagd voor de Flirtweken 2011.
“Gedrag is besmettelijk”.
De Flirtweken is een dynamisch workshopprogramma, waarin leerlingen (14-16 jaar) ‘Flirtlessen’ krijgen, die in het teken staan van hoe we met elkaar omgaan; met als doel de bewustwording te vergroten dat ‘hoe jij jezelf in de wereld plaatst voor een groot deel bepaalt hoe jij door de wereld behandeld wordt’.
Door bijzondere, interactieve workshops op scholen worden leerlingen bewust gemaakt van de invloed van hun eigen gedrag en het effect ervan op hun bestaande en nieuwe relaties. De Flirtweken worden georganiseerd door Stichting De Wij-Fabriek en worden gefinancierd door Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. en door Fonds 1818
www.flirtweken.nl
www.flirtcompany.nl

 

Leave a Comment

Previous post:

Next post: